Sommarjobb som Kallskänka hos Sodexo

Sommarjobb som Kallskänka hos Sodexo

Sodexo AB
Skapad
11 april
Sista ansökningsdag
10 maj

Är du redo för ett spännande sommarjobb i köket hos Sodexo?

Sodexo strävar efter att erbjuda mer än bara ett jobb - vi erbjuder en inkluderande och engagerande arbetsmiljö där du får vara dig själv! Vi tror på att en positiv arbetsplats leder till framgång och gör det roligare att gå till jobbet. Hos oss väntar intressanta och utmanande arbetsuppgifter.

Om tjänsten

  • Placering: Restaurang på Naturhistoriska Riksmuseet
  • Öppettider: Alla dagar i veckan från den 4 juni 2024
  • Arbetschema: Roterande med två andra kockar och köksmästare, vilket innebär arbete var fjärde helg
  • Omfattning: Heltid
  • Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer och Krav

  • Erfarenhet: Tidigare arbete i kök
  • Språkkunskaper: Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Kunskaper: HACCP och minst 2-4 års yrkeserfarenhet
  • Egenskaper: Kvalitetsmedveten, innovativ, och serviceinriktad

Personliga egenskaper

  • Service: God servicekänsla och förmåga att hantera olika människor
  • Samarbete: God samarbetsförmåga och självständighet
  • Representativ: Representativ och positiv attityd

Vi erbjuder

  • Arbetsmiljö: En rolig och varierande arbetsplats
  • Förmåner: Friskvårdsbidrag och kollektivavtal
  • Utveckling: Utvecklings-och karriärmöjligheter inom koncernen

Ansökan och Kontakt

Välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev via vårt rekryteringsverktyg ReachMee. Frågor besvaras av Marie Wiberg, [email protected].

Sodexokoncernen grundades 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Hos Sodexo strävar vi efter att skapa en bättre vardag för alla.

Denna jobbannons är omskriven för att vara mer lättillgänglig.