Sommarjobb i livsmedelsproduktion i Härryda

Sommarjobb i livsmedelsproduktion i Härryda

AB Herbert Karlssons Charkuterifabrik
Skapad
16 april
Sista ansökningsdag
16 maj

Vi letar efter engagerade säsongsmedarbetare till vårt sommarjobb i Härryda under sommaren 2024. Är du strukturerad, kvalitetsmedveten och har god fysik? Då är det dig vi behöver!

Om oss

Härryda Karlssons Chark är ett familjeföretag i fjärde generationen med en stolt historia inom tillverkning av korv och charkuterier sedan 1918. Vår fabrik i Härryda är hjärtat i produktionen, och våra produkter når dagligvaruhandeln och restauranggrossister över hela Sverige.

Arbetsuppgifter

Som produktionsmedarbetare i vår fabrik kommer du ingå i ett team som bemannar produktionslinjerna, sköter maskiner, hanterar in/utlastning av varor, väger råvaror, packar produkter och ansvarar för rengöring.

Vem vi söker

Vi letar efter dig som är noggrann, kommunikativ, ansvarstagande och flexibel. Det är viktigt att du har öga för detaljer, en god arbetsmoral och en prestigelös attityd. Hygien är av högsta vikt inom livsmedelsproduktion, och du bör vara beredd på att arbeta i kylda lokaler och utföra tunga lyft.

Vad vi erbjuder

Förutom en familjär arbetsmiljö och möjligheter till utveckling, erbjuder vi kollektivavtal och en konkurrenskraftig lön. Provanställning tillämpas alltid, och det finns möjlighet till förlängt arbete efter sommarsäsongen.

Krav

  • Engelska i tal och skrift
  • Svenska
  • God fysik
  • Körkort och tillgång till bil

Meriterande

  • Erfarenhet inom livsmedelsproduktion
  • Truckkort

Arbetstider

Under lågsäsong: 2-skift morgon/kväll måndag till fredag Under högsäsong: 2-skift morgon/kväll måndag till fredag, med möjlighet till helg- och nattarbete. Sommarsäsongen pågår från 1 maj till 31 augusti.

Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka ditt CV och ett personligt brev till: [email protected]

Denna jobbannons är omskriven för att vara mer lättillgänglig.