Kock till kollo Hästveda eller Höllviken sommaren 2025
Stiftelsen Malmö Sommargårdar anordnar sommarkoloniverksamhet i Hästveda och Höllviken för skolbarn.
Under övriga året hyr vi ut våra stugor till skolor, förskolor och föreningar.
Stiftelsen Malmö Sommargårdar söker personal till vårt storkök i Hästveda och Höllviken sommaren 2025.
Vi har kolloverksamhet för Malmöbarn i Hästveda 18/6-29/7 och i Höllviken 18/6-30/7. Personalen börjar den 16/6.
Hästveda Barnen är i åldrarna 6-13 år och de är på kollo i 12 dagar. Vi har även prova-på kollo som varar 5 eller 6 dagar. Det finns tre perioder, vi vill att all personal jobbar alla perioderna.
Hästveda ligger 12 mil norr om Malmö, vid en fin badsjö i skogsmiljö. Här finns Barnens by som består av 13 stugor för barn från 7 år. För de yngre barnen finns Essestorpsgården som ligger strax utanför Barnens by. Alla stugor har plats för 24 barn.
Höllviken Barnen är i åldrarna 6-11 år och är på kollo i 5, 7 eller 10 dagar. Det finns 5 olika perioder, vi vill att all personal jobbar alla perioder.
Höllviken ligger 2 mil söder om Malmö, nära hav och sandstrand. Här finns Sagostunderna med två stugor, Röda och Gula stugan för barn i åldrarna 7-11 år samt Blåa stugan för barn i åldrarna 6-8 år. I Höllviken finns även Nybygget, en stuga för barn i åldrarna 7-11 år. Alla stugor har plats för 24 barn.
Arbetsuppgifter Vi söker dig som är engagerad och har viljan att utveckla måltiderna till en av dagens höjdpunkter för våra kollobarn och vår personal.
All mat lagas i moderna storkök.
I Höllviken äts alla måltider i vår matsal. I Hästveda äter fyra stugor i matsalen varje dag och till resten av stugorna levereras maten ut i värmekantiner. I Höllviken lagas ca 130 portioner till varje måltid och i Hästveda lagas ca 450 portioner till lunch och middag.
Arbetsuppgifter som kock:
- Laga mat inklusive specialkost, sallader/råkost samt vegetarisk mat
- Upprätthållande av egenkontroll
- Städning av kök
- Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i storkök
- Viktigt att du är en lagspelare och jobbar för ett "vi"
Kvalifikationer Du har minst gymnasieutbildning inom restaurang och storhushåll, alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Erfarenhet av matlagning i skolrestaurang eller förskola är meriterande liksom kunskap och erfarenhet inom vegetarisk matlagning samt specialkost.
Stiftelsen Malmö Sommargårdar strävar efter att våra medarbetare ska avspegla den mångfald som finns i Malmö. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Villkor Tjänsten kräver att du har ett godkänt utdrag ur polisens belastningsregister, arbete med barn och unga. Detta bör du ha med dig vid intervjun.
Vi vill att vår personal arbetar alla perioderna.
Du måste vara 18 år fyllda för att arbeta hos oss.
Tjänsten börjar den 15/6 och du kommer att arbeta på ett schema där även arbete på helger ingår.
Det ingår boende på plats för dig som önskar.
Anställningsintervjuer samt tillsättande av tjänster sker löpande under ansökningstiden.