Kallskänka Göta kanal
Kallskänka till Rederi AB Göta Kanal Rederi AB Göta Kanals tre klassiska kanalfartyg, färdas på en av världens vackraste och häpnadsväckande vattenvägar - Göta kanal -som med över 60 slussar förbinder Stockholm med Göteborg. Vi erbjuder exklusiva kryssningar med helpension och guidade utflyktsmål. Vi letar efter genuina, engagerade och pålitliga medarbetare som vill bidra till den förtrollande atmosfären ombord tillsammans och ge våra gäster minnen för livet. Då det är gamla båtar så är takhöjden begränsad till 185 cm på flera ställen ombord. Vi söker dig som: Känner stolthet i att representera den unika upplevelsen som vi ger våra gäster ombord. Har minst 3 års erfarenhet av att jobba i kallkök. Är självgående och är van i att planera sitt egna arbete och beställa varor. Ger god service som möter och överträffar gästernas förväntningar. Är en social lagspelare med positiv inställning. Känner dig trygg i din arbetsroll och yrkeskompetens. Är stresstålig, flexibel och problemlösare. Är van vid långa arbetsdagar. Har god erfarenhet av specialkost och goda kunskaper i att kunna leverera lika förstklassig mat till våra gäster med dessa behov.
Att arbeta på sjön innebär stort ansvar då du kommer att ingå i säkerhetsorganisationen ombord det är därför viktigt att du har goda kunskaper i svenska, som är säkerhetsspråket ombord, samt engelska då våra gäster till största del besöker oss från utlandet. Tyska och andra språkkunskaper är högt meriterande.
Som kallskänka har du tillsammans med kocken ansvar för alla gäst- och besättningsmåltider, vilket innebär förutom att laga och leverera 2-rätters lunch och 3-rätter middag till våra gäster varje dag ska du också laga 2 mål mat till besättningen om dagen. Du förbereder även eftermiddigsfikat ombord. I arbetet ingår även ansvar för inventering, beställning, städning och disk. Du är stresstålig och flexibel då logistiken i byssan skiljer sig avsevärt från ett klassiskt restaurangkök. Vi fokuserar på klassiska nordiska smaker och det är du som med stolthet, kärlek och omsorg förmedlar dessa via tallriken. Vi ser därför att du: Har dokumenterad relevant yrkeserfarenhet (minst 3 år) Är en kreativ matlagare med ett genuint intresse att vilja att laga vacker och god mat. Är van vid inventering och beställningar/inköp. God råvarukännedom och kunskap kring säker livsmedelshantering (HACCP).
Vi erbjuder: Säsongsanställning från maj/juni till aug/sep 2025 1:1 rotation arbete/ledighet Tarifflön enligt Skärgårdsavtalet Seko