Sommarjobb i Helsingborg 2023

Clarion Grand Hotel i Helsingborg söker bartenders och restaurang servis -

Nordic Choice Commercial Services AB, Helsingborg

Clarion Hotel® är inte bara ett hotell för gäster att bo på - det är en upplevelse. Och du som jobbar inom Clarion är inte bara en anställd - du är en del av upplevelsen! Lika viktig som gästerna är för oss är du som jobbar med oss. Idag är vi över flera tusen anställda, alla med olika erfarenheter och bakgrunder. Men några saker har vi alla gemensamt - vi är personliga, vi har passion och vi strävar alltid efter perfektion! Clarion Hotel® är en del av Strawberry. Är du Clarion Grand hotels nya stjärna ? Vi på Clarion Grand hotel i Helsingborg söker bartenders och restaurang servis - Extra på kvällar och helger vid behov. Vi har en självklar målsättning att Clarion Hotel ska ha den mest passionerade personalen och starkaste vinnarkulturen i branschen. Vi söker därför kreativa och personliga talanger fyllda med passion som kan leverera en service utöver det vanliga till vårt hotell i Helsingborg- Clarion Grand. Vi söker dig som har följande erfarenhet och kunskap: • Du har minst ett års erfarenhet från restaurangbranschen eller liknande • Du talar och förstår svenska och engelska. • Du har erfarenhet av både stora grupper och À la carte service ( gäller restaurang servis) Om dig: • Du har en varm och omtänksam personlighet. • Du tycker att det är roligt att småprata med både stora och små, och att göra någons dag lite bättre med små medel. • Bland dina vänner är du känd för att alltid ge de bästa presenterna för att du ser vad andra människor vill ha och behöver. Ofta innan de vet det själva. • Du är en naturlig inspiratör som tycker om att motivera människor runt dig bara genom att vara dig själv. • Du förstår att sälj = service och tillsammans uppnår vi våra uppsatta mål. • Du är självständig och flexibel och gillar att jobba i ett högt tempo. • Du är flytande i både skrift och tal i både svenska as well as in English för att kunna möta alla våra gäster på ett så personligt plan som möjligt. • Du har ett öga för detaljer och kan ta snabba beslut när det krävs. Vi ger dig: En härlig arbetsmiljö på en levande arbetsplats där ingen dag är den andre lik. Omringad av fantastiska kollegor bidrar du med din arbetsglädje och hittar din plats i teamet som tillsammans ser till att hotellet når sina mål. Vill du jobba i ett företag med utvecklingsmöjligheter? Då söker du till rätt arbetsplats. Clarion Collection Hotel är en del av Nordic Choice Hotels – Nordens mest expansiva hotellkoncern med över 16 000 anställda och hotell på över 100 destinationer. Alla våra hotell är miljöcertifierade efter ISO 14001.

Publicerad: 16 september

Vi söker Restaurangmedarbetare till Pinchos Helsingborg

Pincho Nation AB, Helsingborg

Vi söker nya kollegor! Hos oss på Pinchos välkomnar vi många gäster varje dag och gör allt för att bemöta deras förväntningar. Med många gäster kommer ett högt tempo och det gäller att behålla ett lugn, fokus och att hitta glädjen i mötet med våra gäster. Vi arbetar för en blandning av kompetenser och erfarenheter i våra restauranger, vilket innebär att vi ska kunna erbjuda dig med tidigare restaurangerfarenhet en utvecklande arbetsplats, men vi vill lika gärna välkomna dig som är helt ny i vår bransch. Då krävs det inte att du är utbildad eller har flera års erfarenhet, men det du saknar i kunskap får du ta igen med ett driv av att vilja lära! Vi jobbar med blandade tjänster vilket innebär att man hos oss ena dagen kan få stå i köket, nästa i disken och den tredje i baren, det vill säga det perfekta jobbet för dig som gillar omväxling och är snabblärd! Vi kan erbjuda dig - en rolig arbetsplats - stora möjligheter att utvecklas i kedjan - ett innovativt koncept - fantastiska kollegor - olika typer av tjänster, allt från extra vid behov, till heltid För att passar bra hos oss tror vi att du - har tidigare erfarenheter från arbete inom restaurangbranschen - är flexibel och innovativ - trivs med högt tempo - uppskattar gästkontakten - sprider positiv energi omkring dig - är bra på att säkerställa kvalitet - uppskattar att arbeta organiserat - är snabb, noggrann och effektiv - kan och vill bjuda på dig själv Vi söker främst personal över sommaren, med start från v27, med upplärning innan detta. Med stor chans till förlängning till hösten! Låter det som något för dig? Skynda dig att söka!

Publicerad: 25 maj

Vi vill bli fler i köket på Pinchos Helsingborg

Pincho Nation AB, Helsingborg

Vi söker ny kollega till köket! Till köket på Pinchos välkomnar vi många gäster varje dag och gör allt för att bemöta deras förväntingar. Med många gäster kommer ett högt tempo och det gäller att behålla ett lugn, fokus och att hitta glädjen i mötet med våra gäster vid luckan. Vi arbetar för en blandning av kompetenser och erfarenheter i våra kök, vilket innebär att vi ska kunna erbjuda dig med kockerfarenhet en utvecklande arbetsplats. Men vi vill lika gärna välkomna dig som är helt ny i vår bransch. Då krävs det inte att du är utbildad kock eller har flera års erfarenhet, men det du saknar i kunskap får du ta igen med ett driv av att vilja lära! Vi kan erbjuda dig - en rolig arbetsplats - stora möjligheter att utvecklas i kedjan - ett innovativt koncept - fantastiska kollegor - olika tjänster, från extra till heltid under sommaren För att passar bra hos oss tror vi att du - har tidigare erfarenheter från arbete i kök - är flexibel och innovativ - trivs med högt tempo - uppskattar gästkontakten som våra öppna kök erbjuder - sprider positiv energi omkring dig - är bra på att säkerställa kvalitet - uppskattar att vår mat tillagas efter recept - är snabb, noggrann och effektiv - kan och vill bjuda på dig själv Låter det som något för dig? Skynda dig att söka!

Publicerad: 25 maj