Sommarjobb i Nordanstig 2023

Förste Servis

Hassela Ski Resort AB, Nordanstig

Vilka är vi : Hassela Ski Resort är en vintersport- och konferensanläggning i norra Hälsingland. Våra gäster är till stor del barnfamiljer men även campinggäster, dagsgäster från närområdet och andra grupper besöker vår anläggning. Hos oss är gästen i centrum och vårt mål är att alltid skapa vistelser över förväntan och minnesvärda stunder på snö. Hassela Ski Resort erbjuder en varierad skidåkning med 20 nedfarter och 8 liftar. Preparerade längdspår finns i 2,5 km, 4 km och 8 km. Anläggningen består av både hotell och stugby där det sammanlagt finns närmare 900 bäddar. På anläggningen finns också konferenslokaler, badanläggning, vintercamping, barer, restauranger, skiduthyrning och skidshop. Vem är du Vi söker dig som brinner för yrket och utmaningen att skapa minnesvärda stunder för våra gäster. -stresstålig -flexibel -tidigare erfarenhet -svenska i tal och skrift Möjlighet till personal boende finns! Inför vintersäsongen 23-24 söker vi dig med yrkeserfarenhet inom servering. Förste Servis är en servistjänst i grunden men med större ansvar. Vi har många olika målgrupper, från barnfamiljer till konferens. Du skall kunna ta egna initiativ , vara stresstålig och ha glimten i ögat. Arbetet innebär både dagar, helger och kvällstid.

Publicerad: 16 september

Kockar

Hassela Ski Resort AB, Nordanstig

Vilka är vi Hassela Ski Resort är en vintersport- och konferensanläggning i norra Hälsingland. Våra gäster är till stor del barnfamiljer men även campinggäster, dagsgäster från närområdet och andra grupper besöker vår anläggning. Hos oss är gästen i centrum och vårt mål är att alltid skapa vistelser över förväntan och minnesvärda stunder på snö. Hassela Ski Resort erbjuder en varierad skidåkning med 20 nedfarter och 8 liftar. Preparerade längdspår finns i 2,5 km, 4 km och 8 km. Anläggningen består av både hotell och stugby där det sammanlagt finns närmare 1000 bäddar. På anläggningen finns också konferenslokaler, badanläggning, vintercamping, barer, restauranger, skiduthyrning och skidshop. Vem är du Vi söker dig som brinner för matlagning och utmaningen att skapa minnesvärda stunder för våra gäster. -stresstålig -flexibel -tidigare erfarenhet Möjlighet till personal boende finns! Vintern närmar sig och för säsongen 23-24 söker vi Kockar. Som kock kommer du förbereda och tillaga frukost, luncher , kvällens middag och á la carte. Arbetstiderna är flexibla och både vardagar, helger och kvällar.

Publicerad: 15 september

Köksmästare

Hassela Ski Resort AB, Nordanstig

Vilka är vi Hassela Ski Resort är en vintersport- och konferensanläggning i norra Hälsingland. Våra gäster är till stor del barnfamiljer men även campinggäster, dagsgäster från närområdet och andra grupper besöker vår anläggning. Hos oss är gästen i centrum och vårt mål är att alltid skapa vistelser över förväntan och minnesvärda stunder på snö. Hassela Ski Resort erbjuder en varierad skidåkning med 20 nedfarter och 8 liftar. Preparerade längdspår finns i 2,5 km, 4 km och 8 km. Anläggningen består av både hotell och stugby där det sammanlagt finns närmare 900 bäddar. På anläggningen finns också konferenslokaler, badanläggning, vintercamping, barer, restauranger, skiduthyrning och skidshop. Vem är du Vi söker dig som brinner för matlagning och utmaningen att skapa minnesvärda stunder för våra gäster. -stresstålig -flexibel -tidigare erfarenhet -svenska i tal och skrift Möjlighet till personal boende finns! Vintern närmar sig och för säsongen 23-24 söker vi Köksmästare. Arbetstiderna är flexibla och både vardagar, helger och kvällar.

Publicerad: 15 september