Sommarjobb i Gävleborgs län 2023

Sida: 1

Förste Servis

Hassela Ski Resort AB, Nordanstig

Vilka är vi : Hassela Ski Resort är en vintersport- och konferensanläggning i norra Hälsingland. Våra gäster är till stor del barnfamiljer men även campinggäster, dagsgäster från närområdet och andra grupper besöker vår anläggning. Hos oss är gästen i centrum och vårt mål är att alltid skapa vistelser över förväntan och minnesvärda stunder på snö. Hassela Ski Resort erbjuder en varierad skidåkning med 20 nedfarter och 8 liftar. Preparerade längdspår finns i 2,5 km, 4 km och 8 km. Anläggningen består av både hotell och stugby där det sammanlagt finns närmare 900 bäddar. På anläggningen finns också konferenslokaler, badanläggning, vintercamping, barer, restauranger, skiduthyrning och skidshop. Vem är du Vi söker dig som brinner för yrket och utmaningen att skapa minnesvärda stunder för våra gäster. -stresstålig -flexibel -tidigare erfarenhet -svenska i tal och skrift Möjlighet till personal boende finns! Inför vintersäsongen 23-24 söker vi dig med yrkeserfarenhet inom servering. Förste Servis är en servistjänst i grunden men med större ansvar. Vi har många olika målgrupper, från barnfamiljer till konferens. Du skall kunna ta egna initiativ , vara stresstålig och ha glimten i ögat. Arbetet innebär både dagar, helger och kvällstid.

Publicerad: 16 september

Kockar

Hassela Ski Resort AB, Nordanstig

Vilka är vi Hassela Ski Resort är en vintersport- och konferensanläggning i norra Hälsingland. Våra gäster är till stor del barnfamiljer men även campinggäster, dagsgäster från närområdet och andra grupper besöker vår anläggning. Hos oss är gästen i centrum och vårt mål är att alltid skapa vistelser över förväntan och minnesvärda stunder på snö. Hassela Ski Resort erbjuder en varierad skidåkning med 20 nedfarter och 8 liftar. Preparerade längdspår finns i 2,5 km, 4 km och 8 km. Anläggningen består av både hotell och stugby där det sammanlagt finns närmare 1000 bäddar. På anläggningen finns också konferenslokaler, badanläggning, vintercamping, barer, restauranger, skiduthyrning och skidshop. Vem är du Vi söker dig som brinner för matlagning och utmaningen att skapa minnesvärda stunder för våra gäster. -stresstålig -flexibel -tidigare erfarenhet Möjlighet till personal boende finns! Vintern närmar sig och för säsongen 23-24 söker vi Kockar. Som kock kommer du förbereda och tillaga frukost, luncher , kvällens middag och á la carte. Arbetstiderna är flexibla och både vardagar, helger och kvällar.

Publicerad: 15 september

Köksmästare

Hassela Ski Resort AB, Nordanstig

Vilka är vi Hassela Ski Resort är en vintersport- och konferensanläggning i norra Hälsingland. Våra gäster är till stor del barnfamiljer men även campinggäster, dagsgäster från närområdet och andra grupper besöker vår anläggning. Hos oss är gästen i centrum och vårt mål är att alltid skapa vistelser över förväntan och minnesvärda stunder på snö. Hassela Ski Resort erbjuder en varierad skidåkning med 20 nedfarter och 8 liftar. Preparerade längdspår finns i 2,5 km, 4 km och 8 km. Anläggningen består av både hotell och stugby där det sammanlagt finns närmare 900 bäddar. På anläggningen finns också konferenslokaler, badanläggning, vintercamping, barer, restauranger, skiduthyrning och skidshop. Vem är du Vi söker dig som brinner för matlagning och utmaningen att skapa minnesvärda stunder för våra gäster. -stresstålig -flexibel -tidigare erfarenhet -svenska i tal och skrift Möjlighet till personal boende finns! Vintern närmar sig och för säsongen 23-24 söker vi Köksmästare. Arbetstiderna är flexibla och både vardagar, helger och kvällar.

Publicerad: 15 september

Skogsarbetare, röjning

D.S. F-Service AB, Ljusdal

D.S.F-service AB söker skogsröjare till säsongen 2023. Kravet är B-körkort och att kunna ta eget ansvar över uppgiften. Utbildningskrav: Säkerhetsutbildning skogsarbete. Erfarenhet: Minst 3 års erfarenhet av skogsröjning. Du behöver kunna prata engelska för att kunna kommunicera med kollegor och arbetsledning. Slitsamt arbete med tunga lyft i ur och skur, god fysik krävs. Vi tillhandahåller den utrustning som krävs. Arbetsstart: 1 augusti 2023 och säsongen pågår tills snön kommer, vanligtvis oktober/november.

Publicerad: 28 juli

Vikarie inom vård och omsorg (intresseanmälan)

Ovanåkers kommun, Ovanåker

Socialförvaltningens uppgift är att stödja människor som på grund av funktionsnedsättning, ekonomisk eller social problematik behöver olika former av stöd och hjälp. Vikarie inom vård och omsorg (intresseanmälan) Vi söker dig som har fyllt 18 år och är intresserad av att arbeta med människor och vill arbeta inom hemtjänsten, särskilda boendena eller någon av våra boenden för personer med funktionsnedsättning (LSS-verksamheter). Som vikarie inom socialförvaltningen i Ovanåkers kommun får du ett meningsfullt arbete och en möjlighet att göra skillnad i vardagen för andra människor genom ditt arbete. Hos oss finns omväxlande, roliga, spännande och utvecklande jobb med goda framtidsutsikter. När du jobbar extra hos oss får du ett stimulerande jobb med massor av mänsklig kontakt, som ger dig erfarenheter för livet med möjlighet att arbeta på flera olika arbetsplatser och knyta värdefulla kontakter. Som vikarie ersätter du ordinarie personal när de har frånvaro av olika skäl. Du bör därför trivas med ett flexibelt arbetssätt, då du ibland med kort varsel blir bokad på verksamheter för att arbeta där under en eller flera tillfällen.   Kvalifikationer För att trivas hos oss bör du ha ett genuint intresse för att arbeta med människor, vara flexibel, ansvarsfull, lyhörd för andras behov, ha god servicekänsla och samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har en pågående eller fullgjord gymnasial utbildning med inriktning på vård och omsorg, barn och fritidsprogrammet eller annan utbildning som vi bedömer som likvärdig. Vi tar även emot ansökningar från personer utan formell utbildning inom vård och omsorg. Tidigare erfarenhet av omvårdnadsarbete är meriterande men inte ett krav. Dokumentation är en viktig del i dina arbetsuppgifter det är därför viktigt att du behärskar svenska språket bra i både tal och skrift. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.   Övrig information OBS: Detta är endast en intresseanmälan. Efter att du har skickat in din intresseanmälan behöver du inte göra någonting mer utan vi kontaktar dig om du skulle bli aktuell med arbete.  Att arbeta som timavlönad vikarie hos oss ger dig möjlighet att få erfarenhet från olika arbetsplatser och knyta värdefulla kontakter. Du påverkar själv i hög grad ditt schema och har alltså stor frihet när det gäller din tid. Du kan jobba på dagtid, kvällar, helger och på vissa enheter även nätter. Ovanåkers kommun kan erbjuda dig en stimulerande och trygg arbetsmiljö med hög delaktighet och goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen till oss- och välkommen med din ansökan! Ovanåkers kommun är den lilla kommunen med de stora möjligheterna. Edsbyn och Alfta är de största orterna och här finns det mesta för dig som gillar en aktiv fritid men även för dig som gillar lugn och ro. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Publicerad: 20 juni

Restaurangbiträde Extra

Babas burger and bites sweden 2 AB, Gävle

Som restaurangbiträde hos BABAS variera arbetsuppgifterna mellan att ta emot betalning i kassa, laga maten, servera gäster, plocka bort disk från borden samt hålla koll på externa ordrar och förbereda för avhämtning.I arbetsuppgifterna ingår också att diska och städa. Det ingår att plocka in varor som levereras. Delta i utbildning, fortbildning och närvara vid personalmöten samt utvecklingssamtal. Restaurangbiträdet plockar fram och förbereder maten innan den tillagas i köket. Till exempel genom att skölja, skala och hacka grönsaker. De deltar även i matlagning och skall kunna alla moment i tillagningen av hela menyer. Att städa och diska ingår i arbetsuppgifterna.

Publicerad: 8 maj