Sommarjobb i Umeå 2023

Underläkare sommaren 2024 Umeå med kranskommuner

REGION VÄSTERBOTTEN, Umeå

Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat. Hos oss finns stora möjligheter för dig som vill ha underläkarvikariat både före och efter studierna. Vi erbjuder vikariat i den somatiska vården, i primärvården och inom psykiatrin. Hos oss får du möjlighet att växa och att göra skillnad. Vi söker nu underläkarvikarier till Norrlands universitetssjukhus och till primärvården i Umeå med kranskommuner inför nästa sommar. ARBETSUPPGIFTER Som underläkare hos oss bidrar du med kunskap och engagemang som får människor att känna sig trygga. Arbetsuppgifterna varierar beroende av vilken klinik som du kommer att arbeta vid. Det kan vara avdelningsarbete, mottagningsarbete, visst jourarbete kan ingå beroende på hur långt du har hunnit i din läkarutbildning, om läkarexamen erhållits eller läkarlegitimation. Arbetet sker under personlig handledning . KVALIFIKATIONER Du ska ha avslutat minst termin 9 på läkarutbildningen och klarat hela kursen inom den specialitet som du ska arbeta inom. För jobb på Barn och ungdomscentrum och inom primärvården ställer vi krav på läkarexamen. Vid Akutmottagningen i Umeå anställs i första hand legitimerad läkare. Hänsyn tas till personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Vi kräver goda kunskaper i svenska språket, motsvarande C1-nivå. ÖVRIGT Ange och rangordna (1-6) dina placeringsönskemål i den enkät som är kopplad till annonsen. Vi kommer i första hand att anställa de sökande som kan arbeta sammanhängande under hela semesterperioden. Om du är intresserad av möjligheten att vikariera tidigare än nästa sommar så ange det tydligt i din ansökan. Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Publicerad: 30 september

Däckskiftare - Umeå

Simplex Bemanning AB, Umeå

Om jobbet Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Umeå. Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter. Arbetsuppgifter Du jobbar i lag tillsammans med kollegor och dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att kontrollera, skifta, tvätta, ställa undan och smörja däck. Om dig: Vill jobba med kroppen i ett högt tempo under en begränsad tidsperiod. Flexibel Samarbetsvillig Noggrann Gott kundbemötande Talar svenska flytande, då det används i mötet med kunder. Meriterande: Manuellt B-körkort Erfarenhet av däckskifte Jobbat som däckskiftare/däckmontör Övrig information: Omfattning: Heltid, tidsbegränsad anställning Arbetstid: Mån-fre 7.00-16.00 Placering: Umeå Om oss: Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara. Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter. Välkommen till Simplex!

Publicerad: 7 september

Examensarbete Volvo Lastvagnar Umeå vårterminen 2024

Volvo Business Services AB, Umeå

Vill du vara med och bidra till en hållbar framtid, med världsledande transportlösningar i en organisation där säkerhet, kvalitet och miljö är i fokus? Om du är driven, nyfiken, brinner för utveckling och precis som vi vill få ett värdefullt utbyte av kunskap, så längtar vi till att träffas! Hos oss kan ex-jobbet vara starten på en lång resa tillsammans. Med fabriker runt om i hela världen är utvecklingsmöjligheterna på Volvo oändliga! Vi söker talanger som är framtidens projektledare, chefer, specialister och generalister. Bara i Umeå är vi närmare 1900 engagerade medarbetare som tillsammans bidrar till att forma det framtida landskapet för hållbara transporter och infrastrukturlösningar. Skicka oss din ansökan med förslag på vad din drömuppsats skulle handla om och vad du vill lära dig mer om, senast 31 oktober vill vi höra från dig. Vi kommer att utforma ex-jobbet tillsammans med dig utifrån verksamhetens behov. Teman som är särskilt intressanta för oss just nu är energiförbrukning, miljö och hållbarhet, säkerhet, kvalitet, dataanalys, digitalisering, organisation och ledarskap, mångfald och ergonomi. Vid frågor kontakta gärna: Lovisa Lind, HRBP, 072 862 75 95 Vi ber Er respektera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR. Vänligen använd vår karriärsida.

Publicerad: 4 september

Sommarjobb - Butiksplock - Umeå

Retail24 Sweden AB, Umeå

Om jobbet Retail24 söker nu sommarjobbs personal för butiksplock inom dagligvaruhandeln. Jobbet är till en början ett semestervikariat men kan leda till fler möjligheter av olika jobb hos Retail24! Vi söker dig som brinner för serviceyrket och gillar att arbeta både självgående och vara en del av ett team med högt tempo. Att arbeta som merchandiser för Retail24 kan innebära att du jobbar i flera olika butiker under samma dag. Som merchandiser besöker du butiker för att hjälpa till med varuplock på uppdrag av våra kunder. Du kommer endast plocka upp våra kunders produkter i hyllorna, inget annat. Ditt jobb är att se till att vår kunds hylla i butiken är välfylld och fin! Du ansvarar också för att fylla upp våra kunders exponeringar och gavlar i butikerna. Vi söker dig som har hög arbetsmoral är en positiv lagspelare, utåtriktad och noggrann i ditt arbete. Du kommer i denna roll få arbeta under eget ansvar och få jobba med uppdrag för flertal av våra marknadsledande kunder. Retail24 erbjuder dig: - Lön enligt handels kollektivavtal. - Utvecklingsmöjligheter hos Retail24. - Arbeta med stora kända varumärken. - Självständigt och flexibelt arbete. Krav är följande: - Svenska, flytande. - Körkort. - Tillgång till bil. Du behöver i denna tjänst körkort samt ha bil detta då du kan komma att besöka flera olika butiker per dag. Du behöver också ha tillgång till en smartphone med en bra kamera då vi tar bilder på alla uppdrag vi gör i butik. Vi ser fram emot din ansökan, rekrytering sker löpande!

Publicerad: 19 maj