Kökschef - Surflogiet

Kökschef - Surflogiet

Surflogiet AB
Skapad
31 oktober
Sista ansökningsdag
10 januari

Om Surflogiet

Beläget vid den vackra stranden på Gotlands västra sida, i skuggan av hundraåriga martallar, finner du Surflogiet – ett litet paradis med djupa rötter i surfkulturen och ett stort hjärta för hållbar livsstil. Här erbjuder vi en unik upplevelse för både boende och besökare.

Verksamheten

Surflogiet har 28 bäddar fördelade på 11 tält, eventtält för grupper och konferenser, wellness-tält för yoga och massage, samt en restaurang med strandbar. Vi har öppet varje dag från juni till augusti, med köket öppet från 11:30 till sent för både lunch och middag. Under sommaren tar vi även emot gruppbokningar för konferenser, bröllop och fester.

Din roll

Vi söker nu en glad och positiv kökschef som vill leda vårt kök och skapa minnesvärda matupplevelser för våra gäster. Du kommer att arbeta i en miljö där hållbarhet står i fokus, med lokala och ekologiska råvaror, vårt eget kranvatten och en plastfri policy. Vi värdesätter innovation och är alltid på jakt efter nya sätt att utvecklas.

Kvalifikationer

  • Kockutbildning och/eller relevant erfarenhet.
  • Flexibel, kvalitetsmedveten och serviceinriktad.
  • Förmåga att samarbeta och ta ansvar.
  • Pedagogisk och bra på att arbeta med människor i olika åldrar och med varierande erfarenhet.
  • Intresserad av lokalproducerad, säsongsbaserad och hållbar matproduktion.

Arbetsuppgifter

  • Leda kökspersonalen och säkerställa kvaliteten på vårt matutbud.
  • Utveckla och inspirera dina medarbetare.
  • Kvalitetssäkra matutbudet och följa lagar och hygienkrav.
  • Planera, köpa in och inventera råvaror.
  • Ansvara för schemaläggning och personalfrågor.
  • Arbeta i driften och driva avdelningen framåt i samarbete med vår Food & Beverage Manager och Restaurangchef.

Du är

  • Flexibel, innovativ och utåtriktad.
  • Snabb, noggrann och effektiv.
  • Van vid högt tempo och snabba vändningar.
  • Erfaren av ledarskap och beställningar.
  • Positiv och sprider energi omkring dig.

Upplägg

  • Deltid/timanställning: Från januari arbetar du på distans med rekrytering och planering av menyer och event.
  • Heltid: Från slutet av maj är du på plats för att starta upp köket och Surflogiet tillsammans med ledningsgruppen. Arbete på plats pågår fram till början av september.
  • Startdatum: Flexibelt.
  • Boende på Gotland: Ett plus!

Välkommen att bli en del av vårt team och skapa fantastiska matupplevelser i en unik miljö!

Denna jobbannons är omskriven för att vara mer lättillgänglig.