Sommarjobb i Malung-Sälen 2023

Cleaning and Service Positions Available: Be Part of Something Special

Idp Drift och Servicetjänster AB, Malung-Sälen

#jobbjustnu Join us on our journey at IDP- Drift & Service. Join IDP- Drift & Service, serving major Ski Resorts in Norway and Sweden. We offer various cleaning and maintenance services, from hotels to cabins and public areas. Our Vision: To be the top facility management brand in the Scandinavian Mountains, helping our customers achieve their dreams. Our Goal: Building strong customer relationships, finding new opportunities, and fostering a stable work environment. We care about our employees' growth. Life at IDP: Success depends on motivated, well-trained employees. We value commitment and provide growth opportunities through learning platforms and mentorship. Our Culture: We celebrate diversity, prioritize customer satisfaction, and embrace hard work, humility, and teamwork. We aim to delight our customers. If you have a "can-do" attitude, we want you on our team. Qualifications/ Skills: Good communication in English /or Swedish Willingness to work in teams or independently Previous relevant experience Strong communication and organizational skills Responsibility and reliability Requirements: EU/EES citizenship or valid work documentation for Sweden/Norway Attention to detail, strong cleaning skills, and dedication to quality work Ability to thrive in a fast-paced environment Work Tasks: Cleaning cabins and public areas, ensuring exceptional service Collaborating with the team to achieve higher standards Follow the department guidelines and promote a positive work culture Meeting cleanliness expectations consistently Benefits: Affordable seasonal ski passes and equipment rentals Accommodation options Career growth potential Paid training, Paid time off (vacation and sick pay) Flexible work hours Competitive compensation Join us on this journey! If you're proactive, passionate, and have a "can-do" attitude, send your CV in English to: jobb@idpdrift.com. Enjoy affordable ski passes, accommodation options, and career growth with us.

Publicerad: 14 september

Special kock till asiatisk kök!

Mat i Tandådalen AB, Malung-Sälen

Vi söker kock/kockar till våran restaurang som ligger i Tandådalen/Sälenfjällen. Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet och goda kunskaper inom ASIATISK matlagning. Dina arbetsuppgifter är bl.a. tillagning av ASIATISK mat. Kock utbildning är meriterande men ej krav. Vi sätter stor tillit till dina personliga egenskaper. Du ska kunna arbeta självständigt och i grupp. Känna stolthet för allt som köket serverar. Du ska vara ansvarsfull, plikttrogen och flexibel. Du ser möjligheten i att lösa problemen när de uppstår. Lön efter överenskommelse. Vi erbjuder ett flexibelt arbete med korta beslutsvägar, där alla ställer upp för varandra. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Publicerad: 7 september

Kassabiträde, serveringspersonal

Mat i Tandådalen AB, Malung-Sälen

Vi på Ubbes Pizza/Asian Kök söker vi dig som brinner för god service och ett glatt humör. Arbetsuppgifterna är huvudsakligen kassa och ta emot beställningar. Svenska i tal och skrift är ett krav. Kvällar och helger. Mejla in cv. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Publicerad: 7 september

Pizzabagare

Mat i Tandådalen AB, Malung-Sälen

Vi söker en 2 pizzabagare som kan jobba på våran resturang i Tandådalen/Sälenfjällen. Vi söker dig som kan hantera stress och jobba i högt tempo. Boende kan ordnas. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Publicerad: 7 september

Diskare

Mat i Tandådalen AB, Malung-Sälen

Vi behöver förstärka vårt team med en diskare. Ansökan endast via mail. Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning. Boende kan ordnas! Välkommen med din ansökan!

Publicerad: 7 september

Diskare

Lammet & Grisen i Sälen AB, Malung-Sälen

Restaurang Lammet & Grisen är belägen på Lindvallens område i Sälenfjällen. Vi serverar helstekta filéer med fantastiska tillbehör. Filéerna trancheras av kockarna i restaurangen. Förrätter, desserter och övriga varmrätter beställas a la carté. Vi har ca 360 sittplatser och jobbar ofta med 2 sittningar vilket innebär ett högt tempo i restaurang och kök. I samma hus som restaurangen finns även vår delibutik där vi säljer allt från färdig mat till presentartiklar. Vi söker Dig som är noggrann, organisatorisk och trivs när det är full fart. Att kunna samarbeta med andra ser vi som en självklarhet. Man jobbar 1-2 diskare varje kväll. Erfarenhet av liknande arbete är ett krav. Då arbetet sker mestadels på kvällar/nätter så ska du vara beredd att bo i Sälen och gärna ha körkort. Vi har personalboende. Du och en kollega kommer ta hand om restaurangens och kökets disk. Till er hjälp har ni tre olika diskstationer, en tunneldisk, en grovdisk och en glasdisk. Att samarbeta och ha en bra laganda är mycket viktigt för oss. Det är ett fysiskt och delvis krävande jobb så bra fysik och organisationsförmåga är ett måste.

Publicerad: 5 september

Fjällguide Sälen

More Activities Sälen AB, Malung-Sälen

Vi söker fjällguider i Sälen! Till våra aktivitetscenter i Hundfjället och Stöten söker vi för säsongen 2023/24 fjällguider. Tjänsten är en säsongsanställning med garantitid under vintersäsongen med start 15 december fram till den 14 april . Arbetet är varierande och innebär att vara skoterguide, att bemanna vår reception, leda guidade snöskoturer, toppturer eller hålla i roliga teamaktiviteter utomhus. Nyhet för den här säsongen är även vår miniskoterbana. Även kvällsjobb med preparering av skoterleder förekommer. Älskar du fjällmiljön, att leverera service i världsklass och har en utbildning som guide? Då är det precis dig vi söker! Som sökande har du förarbevis för snöskoter, det är dock inte ett krav utan vi kan förmånligt ordna utbildning innan säsongsstart. Du kommer även få utbildning och bli licensierad snöskoterguide via Branschorganisation för snöskoterturism som vi är medlemmar i. B-körkort är ett krav och någon slags utbildning inom guidning alternativt event är meriterande (gymnasium alt högskola/folkhögskola eller liknande). Att man hanterar engelska i tal är ett krav då det är vanligt förekommande i arbetet. Eventuellt möjlighet till säsongsboende finns men har man möjligheten att ordna eget boende är det bra. För rätt person finns möjlighet till förlängning antingen i Sälenfjällen och sommaraktiviteter alternativt inom vår verksamhet i Storstockholm. Vi tillsätter tjänsterna löpande så tveka inte att snarast skicka in din ansökan till: simon.klaar@moreactivities.se För frågor kring tjänsten: Simon Klaar, platschef More Activities Sälen 070-509 08 00

Publicerad: 5 september

Ordningsvakt Säsong Sälen/Idre

Svensk Fjällbevakning AB, Malung-Sälen

Svensk Fjällbevakning är ett lokalt bevakningsbolag med säte i Sälen. Vi är ett litet bolag med helhetslösningar inom säkerhetsbranchen för både företag och privatpersoner. **** För anställning inom Svensk Fjällbevakning kräver vi **** * Genomförd ordningsvaktsutbildning med godkänt resultat är ett krav * Bli godkänd av Länstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag * Ordnad privatekonomi * Ostraffad och drogfri * Körkort och egen bil * Ärlighet, hjälpsamhet, vaksamhet * Ansvarskännande * God förmåga att kommunicera i både tal och skrift * Lugn och stabil * Utåtriktad Företaget har kollektivavtal Dec 2023-April 2024 Som ordningsvakt på Svensk Fjällbevakning AB arbetar man mestadels på offentliga tillställningar så som nattklubb, pub och afterski. Passa på att kombinera skidåkning och jobb i Sveriges största vinterdestination.

Publicerad: 1 september

Deltidsbrandman till Sälenfjällen

Malung-Sälens kommun, Malung-Sälen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas största vinterturismdestination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i. Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat: • Friskvårdsbidrag eller friskvårdtimme där verksamheten tillåter • Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage • Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris Välkommen att söka jobb hos oss! ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill vara en del i vårat team som deltidsbrandman i Malung-Sälens kommun. Du kommer att vara en viktig del inom räddningstjänsten, i framförallt Västra Sälenfjällen. Inom Räddningstjänsten är vi ett team som har mycket god kamratskap och ser dig - kvinna som man- som en viktig del i vårt huvuduppdrag - att rädda liv. Som deltidsbrandman får du möjlighet att göra skillnad på riktigt! Du kommer arbeta i utryckningsstyrka, delta i utbildnings- och övningsverksamhet, enklare underhåll av materiel och fordon. Som deltidsbrandman är du i tjänst enligt beredskaps schema var 3:e eller var 4:e vecka och jobbar då i en grupp med styrkeledare som närmsta chef. Du larmas ut vid olika akuta nödlägen som bränder, trafikolyckor och andra akuta situationer då liv kan vara i fara. Du kommer genomgå relevant utbildning som ger dig rätt förutsättningar att klara av jobbet. I norra kommundelen finns vår räddningsstation i Lindvallen men huvud placeringen för denna tjänst är Västra Sälenfjällen. KVALIFIKATIONER Helst ser vi sökande som redan har en utbildning inom räddningstjänsten men framförallt söker vi dig som är fullt frisk och har en fysik som klarar av det arbetet som tjänsten innebär. Eftersom uppdragen kan variera väldigt mycket så kan fysiken kräva god styrka, god förmåga att klättra, att befinna sig i trånga utrymmen, att kunna simma mm. Eventuellt krav som godkänd rökdykare enligt AFS 2007:7 kan komma att behövas inom tjänsten. Alla deltidsbrandmän måste ha B-körkort och har du även BE, C eller CE så är det meriterande. Att du har din bostad i Västra Sälenfjällen med omnejd är en förutsättning för att uppdraget ska passa. Vi ser gärna kvinnliga sökande till tjänsten. Rekryteringen till denna tjänst kommer att ske löpande och vi kallar på intervjuer och tester när vi får kvalificerade sökande till tjänsten. Sänd därför din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att ha kontakt med dig! ÖVRIGT För att se alla våra pågående rekryteringar, se www.malung-salen.se/ledigajobb. Vi har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen. Med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering, rekryteringshjälp och bemanningsförslag vänligen, men bestämt.

Publicerad: 31 augusti

Restaurangchef/ Hovmästare

Fjällis Restauranger i Sälen AB, Malung-Sälen

MEZZO ligger mitt i Tandådalen precis vid nerfarten från stora backen, endast ett "stavtag" från sittliften. I december 2019 öppnade Scandinavian Mountain Airport bara 15 minuters transfer från hotellet, vi tror på en kraftig ökning av internationella gäster vilket kommer att ställa nya krav och förväntningar på hela regionen. Restaurangen har ca 90 platser och bardelen ca 50 platser. Hotellet har 11 unika rum med plats för ca 30 gäster. (förra årets Booking/ hotels.com poäng 9,5) Vi serverar hotellfrukost, lunch och A´la Carte på kvällen. Restaurangen har öppet mellan 11.30 - ca 22.30 Vi är glada & stolta att tillsammans med våra återkommande personal och nya medarbetare få önska våra gäster välkomna åter säsong efter säsong. Söker någon som är sugen på att spendera en vinter i underbara Sälen. Någon som har ett par års erfarenhet i sin yrkesroll och precis som vi älskar branschen och dess olika utmaningar och glädje. Arbetsuppgifter är beställning av varor/dryck, meny planering, leda matsal/bar arbetet. God kunskap och ett stort intresse i vin och övriga drycker. Viktigt för oss är att du som söker har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, att du är flexibel, stresstålig och gillar att jobba i grupp. Bra råvaror, kärlek, känsla och passion till yrket är viktigt för oss. Säsongen sträcker sig mellan November- April Boende i eget rum finns på gångavstånd från arbetsplatsen. Lön enligt överenskommelse.

Publicerad: 3 augusti