Sommarjobb i Dalarnas län 2023

Sida: 1

Cleaning and Service Positions Available: Be Part of Something Special

Idp Drift och Servicetjänster AB, Malung-Sälen

#jobbjustnu Join us on our journey at IDP- Drift & Service. Join IDP- Drift & Service, serving major Ski Resorts in Norway and Sweden. We offer various cleaning and maintenance services, from hotels to cabins and public areas. Our Vision: To be the top facility management brand in the Scandinavian Mountains, helping our customers achieve their dreams. Our Goal: Building strong customer relationships, finding new opportunities, and fostering a stable work environment. We care about our employees' growth. Life at IDP: Success depends on motivated, well-trained employees. We value commitment and provide growth opportunities through learning platforms and mentorship. Our Culture: We celebrate diversity, prioritize customer satisfaction, and embrace hard work, humility, and teamwork. We aim to delight our customers. If you have a "can-do" attitude, we want you on our team. Qualifications/ Skills: Good communication in English /or Swedish Willingness to work in teams or independently Previous relevant experience Strong communication and organizational skills Responsibility and reliability Requirements: EU/EES citizenship or valid work documentation for Sweden/Norway Attention to detail, strong cleaning skills, and dedication to quality work Ability to thrive in a fast-paced environment Work Tasks: Cleaning cabins and public areas, ensuring exceptional service Collaborating with the team to achieve higher standards Follow the department guidelines and promote a positive work culture Meeting cleanliness expectations consistently Benefits: Affordable seasonal ski passes and equipment rentals Accommodation options Career growth potential Paid training, Paid time off (vacation and sick pay) Flexible work hours Competitive compensation Join us on this journey! If you're proactive, passionate, and have a "can-do" attitude, send your CV in English to: jobb@idpdrift.com. Enjoy affordable ski passes, accommodation options, and career growth with us.

Publicerad: 14 september

Special kock till asiatisk kök!

Mat i Tandådalen AB, Malung-Sälen

Vi söker kock/kockar till våran restaurang som ligger i Tandådalen/Sälenfjällen. Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet och goda kunskaper inom ASIATISK matlagning. Dina arbetsuppgifter är bl.a. tillagning av ASIATISK mat. Kock utbildning är meriterande men ej krav. Vi sätter stor tillit till dina personliga egenskaper. Du ska kunna arbeta självständigt och i grupp. Känna stolthet för allt som köket serverar. Du ska vara ansvarsfull, plikttrogen och flexibel. Du ser möjligheten i att lösa problemen när de uppstår. Lön efter överenskommelse. Vi erbjuder ett flexibelt arbete med korta beslutsvägar, där alla ställer upp för varandra. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Publicerad: 7 september

Kassabiträde, serveringspersonal

Mat i Tandådalen AB, Malung-Sälen

Vi på Ubbes Pizza/Asian Kök söker vi dig som brinner för god service och ett glatt humör. Arbetsuppgifterna är huvudsakligen kassa och ta emot beställningar. Svenska i tal och skrift är ett krav. Kvällar och helger. Mejla in cv. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Publicerad: 7 september

Pizzabagare

Mat i Tandådalen AB, Malung-Sälen

Vi söker en 2 pizzabagare som kan jobba på våran resturang i Tandådalen/Sälenfjällen. Vi söker dig som kan hantera stress och jobba i högt tempo. Boende kan ordnas. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Publicerad: 7 september

Diskare

Mat i Tandådalen AB, Malung-Sälen

Vi behöver förstärka vårt team med en diskare. Ansökan endast via mail. Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning. Boende kan ordnas! Välkommen med din ansökan!

Publicerad: 7 september

Diskare

Lammet & Grisen i Sälen AB, Malung-Sälen

Restaurang Lammet & Grisen är belägen på Lindvallens område i Sälenfjällen. Vi serverar helstekta filéer med fantastiska tillbehör. Filéerna trancheras av kockarna i restaurangen. Förrätter, desserter och övriga varmrätter beställas a la carté. Vi har ca 360 sittplatser och jobbar ofta med 2 sittningar vilket innebär ett högt tempo i restaurang och kök. I samma hus som restaurangen finns även vår delibutik där vi säljer allt från färdig mat till presentartiklar. Vi söker Dig som är noggrann, organisatorisk och trivs när det är full fart. Att kunna samarbeta med andra ser vi som en självklarhet. Man jobbar 1-2 diskare varje kväll. Erfarenhet av liknande arbete är ett krav. Då arbetet sker mestadels på kvällar/nätter så ska du vara beredd att bo i Sälen och gärna ha körkort. Vi har personalboende. Du och en kollega kommer ta hand om restaurangens och kökets disk. Till er hjälp har ni tre olika diskstationer, en tunneldisk, en grovdisk och en glasdisk. Att samarbeta och ha en bra laganda är mycket viktigt för oss. Det är ett fysiskt och delvis krävande jobb så bra fysik och organisationsförmåga är ett måste.

Publicerad: 5 september

Fjällguide Sälen

More Activities Sälen AB, Malung-Sälen

Vi söker fjällguider i Sälen! Till våra aktivitetscenter i Hundfjället och Stöten söker vi för säsongen 2023/24 fjällguider. Tjänsten är en säsongsanställning med garantitid under vintersäsongen med start 15 december fram till den 14 april . Arbetet är varierande och innebär att vara skoterguide, att bemanna vår reception, leda guidade snöskoturer, toppturer eller hålla i roliga teamaktiviteter utomhus. Nyhet för den här säsongen är även vår miniskoterbana. Även kvällsjobb med preparering av skoterleder förekommer. Älskar du fjällmiljön, att leverera service i världsklass och har en utbildning som guide? Då är det precis dig vi söker! Som sökande har du förarbevis för snöskoter, det är dock inte ett krav utan vi kan förmånligt ordna utbildning innan säsongsstart. Du kommer även få utbildning och bli licensierad snöskoterguide via Branschorganisation för snöskoterturism som vi är medlemmar i. B-körkort är ett krav och någon slags utbildning inom guidning alternativt event är meriterande (gymnasium alt högskola/folkhögskola eller liknande). Att man hanterar engelska i tal är ett krav då det är vanligt förekommande i arbetet. Eventuellt möjlighet till säsongsboende finns men har man möjligheten att ordna eget boende är det bra. För rätt person finns möjlighet till förlängning antingen i Sälenfjällen och sommaraktiviteter alternativt inom vår verksamhet i Storstockholm. Vi tillsätter tjänsterna löpande så tveka inte att snarast skicka in din ansökan till: simon.klaar@moreactivities.se För frågor kring tjänsten: Simon Klaar, platschef More Activities Sälen 070-509 08 00

Publicerad: 5 september

Ordningsvakt Säsong Sälen/Idre

Svensk Fjällbevakning AB, Malung-Sälen

Svensk Fjällbevakning är ett lokalt bevakningsbolag med säte i Sälen. Vi är ett litet bolag med helhetslösningar inom säkerhetsbranchen för både företag och privatpersoner. **** För anställning inom Svensk Fjällbevakning kräver vi **** * Genomförd ordningsvaktsutbildning med godkänt resultat är ett krav * Bli godkänd av Länstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag * Ordnad privatekonomi * Ostraffad och drogfri * Körkort och egen bil * Ärlighet, hjälpsamhet, vaksamhet * Ansvarskännande * God förmåga att kommunicera i både tal och skrift * Lugn och stabil * Utåtriktad Företaget har kollektivavtal Dec 2023-April 2024 Som ordningsvakt på Svensk Fjällbevakning AB arbetar man mestadels på offentliga tillställningar så som nattklubb, pub och afterski. Passa på att kombinera skidåkning och jobb i Sveriges största vinterdestination.

Publicerad: 1 september

Timvikariat till vård- och omsorgsarbete Mora kommun

Mora kommun, Mora

Ansök idag. Kollegor imorgon. Under vår ordinarie personals frånvaro behöver vi en mängd ambitiösa och ansvarsfulla vikarier. Vi erbjuder ett utvecklande meningsfullt och självständigt arbete. För oss är det viktigt att du delar Mora Kommuns https://morakommun.se/kommun-och-politik/politik-och-demokrati/vision-och-vardegrund.html. Ditt positiva förhållningssätt är en förutsättning för ett bra arbete inom våra verksamheter. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med människor. Du ska vara serviceinriktad och ha ett gott bemötande. Det är viktigt att du följer våra rutiner och riktlinjer och att du kan passa tider. Arbetsuppgifter Som vikarie inom stöd/vård och omsorg är du en del av det dagliga arbetet för att individen ska upprätthålla goda levnadsvillkor utifrån olika förutsättningar och behov. Du ska samverka med omgivningen och arbeta lösningsfokuserat för att tillmötesgå den enskilde utan att inskränka på dennes rätt till självbestämmande, integritet och inflytande. I uppdraget kan det ingå: - Att verka för social gemenskap och sysselsättning - Traditionellt vård- och omsorgsarbete - Att vara behjälplig vid personlig omvårdnad som tex dusch, toalettbesök, hjälp med mat m m. - Dokumentation och läkemedelshantering - Att planera och genomföra aktiviteter i vardagen - Att vägleda och stödja den enskilde i ett levnadssätt som förebygger ohälsa, bl a utifrån kost, fysisk aktivitet och social stimulans - Att verka för ökad självständighet och självbestämmande för den enskilde bl a genom en anpassad miljö och hjälpmedel - Att arbeta på ett pedagogiskt arbetssätt. Kvalifikationer Du behöver kunna behärska svenska i tal och skrift. Ha förmåga att kommunicera och arbeta efter människors olika behov och förutsättningar Krav Körkort B för vissa verksamheter. Övrigt Arbetstiderna är schemalagda och varierar beroende på arbetsplats och verksamhet. Vi rekryterar löpande. För att kunna arbeta inom vård och omsorg behöver du uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret. Observera att denna annons innebär vikariat till samtliga områden såsom hemtjänst, särskilt boende, LSS vuxna och barn, Socialpsykiatri, boenden och boendestöd, Stödboende BoU samt Personlig assistans. . Var därför tydlig i din ansökan vilket område du har erfarenhet/vill arbeta inom.       Mora kommun Mora kommun är alla vi som jobbar här. För oss är det naturligt att ha medborgaren/kunden i fokus, vara serviceinriktade och bemöta alla med respekt. Vi tar gemensamt ansvar för verksamheten, vår egen och andras arbetssituation. När vi möter utmaningar och nya förutsättningar gör vi det med ett positivt förhållningssätt och tar tillsammans initiativ till utveckling. Var med oss när vi växer som människor och kommun. Idag och imorgon. Läs mer om oss här: https://morakommun.se/naringsliv-och-arbete/jobba-hos-oss/mora-kommun-som-arbetsgivare.html För dig som sökande har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice, se vidare http://www.rekryteringslots.se/ Om du är eller tidigare har varit anställd i Mora kommun kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning. Vi värnar om din integritet, läs mer om vår behandling av personuppgifter här: https://morakommun.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/behandling-av-personuppgifter-gdpr.html. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Publicerad: 31 augusti

Timanställd lärarvikarie till låg- och mellanstadiet samt högstadiet

Mora kommun, Mora

Ansök idag. Kollegor imorgon. Beskrivning Vi söker engagerade vikarier för arbete inom grundskolan, årskurs F-6 i Mora kommun. Du bestämmer själv när och hur mycket du vill jobba. Vi söker dig som har en positiv attityd, är en god förebild och en tydlig ledare. Att utbilda barn och ungdomar är en av samhällets viktigaste uppgifter, vilket ställer krav på din kunskap, fantasi  och pedagogiska förmåga. Vi vill att du har ett stort intresse och tidigare erfarenhet av arbete med barn och /eller ungdomar, till exempel som lärare, idrottsledare, barnvakt eller lägerledare. Arbetsuppgifter Uppdraget innebär att vara vikarie vid ordinarie lärares frånvaro. Det kan handla om att gå in och ta enskilda lektioner själv, eller att var med som stöd till en annan lärare. Som lärarvikarie inom grundskolan, förväntas du kunna hantera, bemöta och samtala med eleverna med olika behov på ett bra och pedagogiskt sätt. Årskurserna kan variera mellan förskoleklass till årskurs 6. Krav Gymnasieexamen Behärskar det svenska språket väl i tal och skrift. För att kunna arbeta inom barnomsorgen behöver du uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret. Mora kommun Mora kommun är alla vi som jobbar här. För oss är det naturligt att ha medborgaren/kunden i fokus, vara serviceinriktade och bemöta alla med respekt. Vi tar gemensamt ansvar för verksamheten, vår egen och andras arbetssituation. När vi möter utmaningar och nya förutsättningar gör vi det med ett positivt förhållningssätt och tar tillsammans initiativ till utveckling. Var med oss när vi växer som människor och kommun. Idag och imorgon. Läs mer om oss här: https://morakommun.se/naringsliv-och-arbete/jobba-hos-oss/mora-kommun-som-arbetsgivare.html För dig som sökande har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice, se vidare http://www.rekryteringslots.se/ Om du är eller tidigare har varit anställd i Mora kommun kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning. Vi värnar om din integritet, läs mer om vår behandling av personuppgifter här: https://morakommun.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/behandling-av-personuppgifter-gdpr.html. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Publicerad: 31 augusti